Guidade turer

Vi har flugfisketurer för nybörjare och den vane flugfiskaren.

På guidningarna för nybörjare lär vi ut kasttekniken och tipsar om flugfisket, vi åker oftast till någon tjärn på dessa guidningar men vid önskemål så åker vi gärna till strömmande vatten.

För den vane flugfiskaren åker vi oftast till strömmande vatten och fiskar harr och öring tillsammans, samt delar med oss av kunskapen om fisket i området och pratar kastteknik.

Halvdagstur
Guidad Flugfisketur/Fisketur Strömmande/Stilla vatten

Följ med en erfaren lokal fiskeguide på fiske i strömmande/stilla vatten. Vi samlas vid Sälens Fiskespecialist och därefter åker vi med egna bilar ut till fiskevattnen. I priset ingår guide i 4 timmar som finns till hands hela tiden för att visa fiskeplatser, tipsa om flugor eller annat och serva er under fisket. Om det behövs så kör guiden en snabbgenomgång av kastteknik innan vi åker ut till fiskevattnen. Guiden fixar såklart tillhörande kokkaffe när det är dags för en paus.

Säsong: Maj-September
Måndag-Torsdag kl.17.00 (eller enl. ö.k.)
Turen tar ca: 4 timmar
Turen måste förbokas!
Antal deltagare: 2-4 st
Guidning på Svenska och Engelska
Pris: SEK 1495:-/person (Fiskekort tillkommer)

Heldagstur
Guidad Flugfisketur/Fisketur Strömmande/Stilla vatten

Följ med en erfaren lokal fiskeguide på fiske i strömmande/stilla vatten. Vi samlas vid Sälens Fiskespecialst och därefter åker vi med egna bilar ut till fiskevattnen.I priset ingår guide i 8 timmar som finns till hands hela tiden för att visa fiskeplatser, tipsa om flugor eller annat och serva er under fisket. Om det behövs så kör guiden en snabbgenomgång av kastteknik innan vi åker ut till fiskevattnen. Under dagen serveras en enklare lunch och guiden kokar såklart kaffe när så önskas.

Säsong: Maj-September
Måndag-Torsdag kl.10.00 (eller enl. ö.k.)
Turen tar ca: 8 timmar
Turen måste förbokas!
Antal deltagare: 2-4 st
Guidning på Svenska och Engelska
Pris: SEK 3195:-/person (Fiskekort tillkommer)

Det finns även en fisketur på flotte i Versjön som även lämpar sig för rullstolsburna och grupper. Bokning enligt överenskommelse.

För anmälan kontakta oss i butiken, per mail eller telefon senast dagen före guidningen.
Det är ett minimum på 2st deltagare, guidningen startar i slutet av maj till och med slutet av augusti. I september har vi guidning enligt överenskommelse.
Vi kan även ordna guidningar på andra tider. Kontakta oss för mer information.

Sälens Fiskespecialist  |  Sälenvägen 13, 780 67 Sälen  |  Tel 0280 - 202 67  |  info@salensfiske.com